Detailing Kingdom Glass 3.0 | Tint-Safe Glasreiniger – 500 ml

9,95

  • Zonder ammoniak
  • Veilig voor geblindeerde
  • Verwijdert vingervlekken en vuil

Op voorraad

Handig om mee te bestellen:

Beschrijving

  • Zonder ammoniak
  • Veilig voor geblindeerde
  • Verwijdert vingervlekken en vuil

Detailing Kingdom Glass 3.0 is een glasreiniger die veilig te gebruiken is met getinte ramen. Een schoon glas accentueert de uitstraling van je voertuig en geeft het een sprankelende glans. Daarnaast rij je met een volledig helder zicht. Glass 3.0 laat een heldere afwerking achter zonder uit te smeren. Het reinigt streeploos en verwijdert o.a. vingervlekken. Detailing Kingdom Gass 3.0 is een speciale reiniger die geen ammoniak bevat en het is een TINT SAFE glasreiniger. Sommige glasreinigers kunnen de tint aantasten op langere termijn. Kies daarom voor een veilige glasreiniger. Glass 3.0 is ontworpen om op efficiënte wijze zware aanslag op het glas te verwijderen. De unieke samenstelling garandeert een snelle verwijdering van milieuverontreinigingen zoals insecten, teer, stof enz.

Gebruik geen huishoudelijke schoonmaakmiddelen, deze kunnen ammoniak bevatten. Dit kan de tint op de ramen aantasten. Glass 3.0 is ontwikkeld om al het glas te reinigen, werkt snel en heeft een sterke formule.

Ook te gebruiken voor console onderdelen op het dashboard

Doordat Glass 3.0 geen ammoniak bevat en een veilige formule heeft, kan het product ook gebruikt worden op schermen in de auto en andere onderdelen die delicate reiniging nodig hebben.

 

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

500 ml

Hoe te gebruiken?

Toepassing:
Zorg ervoor dat de auto schoon is. Glas wordt aanbevolen als het laatste stap in het wasproces om te voorkomen dat de ramen weer vies worden.

Spray Glass 3.0 rechtstreeks op het glasoppervlak  of op een microvezeldoek en veeg het oppervlak af. Glass 3.0 kan ook worden gebruikt om consolepanelen te reinigen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detailing Kingdom Glass 3.0 | Tint-Safe Glasreiniger – 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.