Detailing Kingdom G20 | Glas polijstmiddel – 65 g

13,95

  • Verwijder beschadigingen en vervuiling van de ruiten
  • Bepaal zelf de sterkte van het mengsel
  • Geniet van helder en egaal zicht

Uitverkocht

Beschrijving

  • Verwijder beschadigingen en vervuiling van de ruiten
  • Bepaal zelf de sterkte van het mengsel
  • Geniet van helder en egaal zicht

Detailing Kingdom G20 Glas polijstmiddel is specifiek ontwikkeld om lichte beschadigingen uit de ruiten en ander glas te kunnen polijsten.

De voorruit van een auto is nooit uit één stuk gemaakt. Het heeft drie lagen die van glas en vinyl en dan weer glas. Na een periode van gebruik wordt het glas olieachtig, met gaatjes door de wind wrijving en krassen van de wissers en door wassen. G20 is een poedervormig glas polijstmiddel dat zorgvuldig is geselecteerd om verontreinigingen en krassen te verwijderen.

De inhoud van het pure poeder is 65 gram. Wanneer de volledige inhoudt in 1x aangemengd wordt zal 200 ml (gedestilleerd) water toegevoegd moeten worden. Natuurlijk kun je ook slechts een deel aanmengen, met dezelfde verhoudingen (ongeveer 1:3).

Houd er rekening mee dat als de voorruit kleine holtes en gaatjes heeft, waarin het glas polijstmiddel zich tijdens het polijsten zou kunnen vullen. Als je na het polijsten witte vlekjes ziet kun je de voorruit wassen met shampoo. Hiermee kun je de vlekken verwijderen.

Na het polijsten is het resultaat heerlijk! Een helder en egaal zicht. Ook zal er waterparelvorming op de ruiten aanwezig zijn.
Bescherm je ruiten hierna met een raamcoating zoals Detailing Kingdom GLIDE.

* Ook te gebruiken op glazen koplampen.

Waarom is de Detailing Kingdom G20 Glas polijstmiddel in poedervorm?

Detailing Kingdom wilde met dit product de laten zien dat ze 100% pure producten leveren en deze ervaring optimaal over brengen. Geen verdunningen, geen fillers en geen onnodige substanties die de werking van het product aantasten.

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

65 g

Hoe te gebruiken?

Hoe te gebruiken:

1) Vul de fles tot aan de markering van 200 ml (verhouding 1: 3) met gedemineraliseerd water. De markering is slechts een richtlijn. Als het glas in slechte staat is, zou minder water effectiever zijn.

2) Goed schudden. Zorg ervoor dat er geen poedervorm achterblijft en dat ze goed met het water worden gemengd.

3) Giet gemengde vloeistof op de polijstpad. Gebruik geen harde polijstpads, omdat deze krassen op het glas veroorzaken. Schakel alleen op lage snelheid in, op een roterende machine of polijstopzet voor de boormachine. Gebruik alstublieft geen DA / excentrische machine.

4) Poets tot het oppervlak droog is en spuit indien nodig nevelwater op het oppervlak om verder te gaan.

5) Het constant schudden van de fles zou een goed mengsel garanderen.

6) Spoel af met water als je klaar bent.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detailing Kingdom G20 | Glas polijstmiddel – 65 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.