Detailing Kingdom Car Hydra | Shampoo met Wax – 500 ml

14,95

  • Reinigende shampoo met Carnauba wax
  • Rechtstreeks op de washmitt of in foamgun
  • Ideaal te gebruiken in de wasbox

Op voorraad

Beschrijving

  • Reinigende shampoo met Carnauba wax
  • Rechtstreeks op de washmitt of in foamgun
  • Ideaal te gebruiken in de wasbox

Detailing Kingdom Car Hydra is anders dan ander autoshampoo’s. En dat maakt het product juist zo goed. Car Hydra is uiteraard zeer effectief bij het verwijderen van verontreiniging. Maar daarnaast bevat het ook wax om een bescherming en glasfactor mee te geven. Maar dat is niet het deel wat de shampoo uniek maakt. Car Hydra is namelijk niet bedoeld om toe te voegen aan een grote emmer water, maar werkt net iets anders.  Detailing Kingdom Car Hydra kan op verschillende manieren gebruikt worden.

Car Hydra gebruiken om te wassen

Als autoshampoo kan een 1:3 verdunning per paneel gesprayd worden. Daarna kan een washmitt gebruikt worden om het paneel te wassen. Eventueel kan de DK Car Hydra ook puur rechtstreeks op de washandschoen gedaan worden en zo verwerkt worden. Voor lichte vervuiling is een 1:3 mengverhouding ideaal. Bij hevigere vervuiling kan een pure verwerking beter werken. Deze methode is ideaal wanneer je je auto wil wassen in een wasbox, zonder emmer water mee te tillen . Zorg er wel dat de auto vooraf al zoveel mogelijk is voorbehandeld met een pre-wash of foam. Ook na het wassen zal de auto goed afgespoeld moeten worden.

Spoel de auto grondig af, beginnend vanaf het dak en vervolgens naar het onderste gedeelte van de auto. Zorg ervoor dat stof en fijn zand worden weggespoeld. Was Car Hydra met een washandschoen en een schone emmer water (met gritbescherming) rechtstreeks op uw washandschoen en veeg het verfoppervlak schoon. In plaats van een emmer kun je de washandschoen ook met een goede waterstraal reinigen. We raden aan om een ​​paneel per keer te wassen, beginnend van boven naar beneden en in een lineair patroon af te vegen. Nadat u één paneel hebt gewassen, spoelt u de washandschoen grondig in een emmer water of waterstraal en herhaalt u het proces voor het volgende paneel.

Car Hydra is als autoshampoo geschikt is voor alle lakken. De unieke geconcentreerde formule is niet alleen effectief bij het verwijderen van vuil en verontreinigingen, maar Car Hydra bevat ook wax om het oppervlak te beschermen. Car Hydra is PH Neutraal en de toegevoegde natuurlijke, carnauba wax verzekert een verbetering van de glans en mooie waterbeading.

Als snow wash

Tevens kan de shampoo (met een verdunning tot max 1:4 afhankelijk van de vervuiling) gebruikt worden als snow wash. Voeg de Car Hydra met water toe aan een foam gun of hand pompsproeier en spuit het over de auto. Loop daarna de auto na met een washandschoen en verwijder de vervuiling. Vervolgens kan de auto afgespoeld worden en zie je het effect van de carnauba in volle glorie.

Voor kleien of wetsanden

Voor het schuren van de lak of koplampen is een extra glijmiddel erg fijn. Ook bij het kleien is een goede lube belangrijk. De glijdende eigenschappen die de shampoo zo veilig maken voor de lak, geven ook de mogelijkheid om als glijmiddel bij het schuren of kleien te gebruiken. Verdun de Car Hydra shampoo 1:5 en verminder de vervuiling van het wetsanden en de marring met het kleien. De wax die in de shampoo zit zorgt voor de gladde afwerking en de reinigende eigenschappen voor een veilig gebruik.

Extra informatie

Merk

Detailing Kingdom

Inhoud

500 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Detailing Kingdom Car Hydra | Shampoo met Wax – 500 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.