AutoGlanz Snow Storm | Foam Cannon + Makita en Kränzle adapter

59,95

 • Draaibare spuitmond
 • Valt niet om
 • Dik foam met iedere hogedruk

Uitverkocht

Beschrijving

 • Draaibare spuitmond
 • Valt niet om
 • Dik foam met iedere hogedruk

De AutoGlanz Snow Storm Foam Cannon voor Makita en Kränzle is een superslimme foamlans gevuld met heel veel coole features. Het is het ideale accessoire om voorwasproducten zoals Piste of Spritzer in een mooie dikke laag aan te brengen, ook bij lagedrukmachines. De schuimlans wordt geleverd met een vervangbaar mondstuk, zodat je de tegendruk kunt aanpassen, zelfs als je een kleine hogedrukreiniger hebt. De fles zelf is gemaakt van slagvast HDPE-kunststof en heeft een grote mond, waardoor het gemakkelijk is om producten bij te vullen – zelfs uit een groot blik. De zuigslang heeft een gewicht, dus zelfs als je deze schuimlans op zijn kant draait, zuigt hij nog steeds uit de fles. De spreiding van het schuim kan zowel verticaal als horizontaal worden aangepast. In tegenstelling tot andere lansen worden er extra filters meegeleverd zodat je de lans kunt onderhouden. Super Slim!

Conische fles voor optimaal gebruik gemak

Autoglanz Snow Storm is gewoon de schuimlans waarvan we zeker weten dat je er al dol op zult zijn als je hem uit de doos haalt. Hier krijg je een schuimlans die echt in elkaar is geschroefd en die je aan het ontwerp kunt zien, is een beetje anders dan de andere schuimlansen die we in de winkel hebben.

Het eerste dat opvalt, is de container zelf. Het is conisch met een grote bodem. Veel schuimlansen zijn typisch “topzwaar”, dus ze kantelen als je ze ergens neerzet. Super irritant! Maar Autoglanz Snow Storm hier blijft altijd staan.

De plastic fles heeft ook een grote opening. D.w.z. het is veel gemakkelijker om uw voorwasproduct in de schuimlans te doseren zonder het overal te gieten. Ook moet u doseren zonder pompje van b.v. en 5 liter container.

Last but not least is de plastic fles transparant en met afmetingen per. 100ml. Het maakt het gemakkelijk om precies zoals voorgeschreven te doseren.

Meer instelmogelijkheden

Met normale schuimwerpers kunt u de spreiding van het schuim verticaal aanpassen. D.w.z. hoe groot de spreiding van het schuim moet zijn. Met Snow Storm kunt u de straal ook draaien, zodat u uw voorwas horizontaal kunt aanbrengen. Het geeft u meer flexibiliteit bij het gebruik van de schuimlans.

En over instelmogelijkheden gesproken, de schuimlans wordt geleverd met een 1,25 mm nozzle in de schuimlans. Het mondstuk is degene die de tegendruk creëert en die helpt bij het bepalen van de dikte van het schuim. Het mondstuk van 1,25 mm is de perfecte “sweetspot” voor de overgrote meerderheid van de verkochte hogedrukreinigers. Ergo, dan kun je met de overgrote meerderheid van hogedrukreinigers een heel mooi schuim produceren, uiteraard afhankelijk van het product dat je gebruikt, de waterdruk, de hardheid van het water, enz.

Met adapter voor Makita en Kränzle Hogedrukreinigers

Iedere hogedruk reiniger heeft een ander aansluiting, om deze passend te maken op je foam gun heb je hier een adapter voor nodig. Deze adapter is gemaakt voor de Autoglanz Snow Storm Foam Gun en past op de meeste Makita en Kränzle hogedruk reinigers.

Aanbevolen specs:

 • Max 150 bar (met meegeleverde nozzles)
 • Maximale waterdruk van 21 l/m
 • Maximale watertemperatuur van 60 graden (bij warm water gebruik)
 • Snow storm kan worden gebruikt op machines die hogere druk hebben, maar niet met een grotere waterstroom. Dan heb je een 1,4 mm mondstuk nodig om de impulsen makkelijker te elimineren. Op aanvraag leverbaar.

Standaard meegeleverd:

 • 1 liter fles
 • 3 filters
 • 1 mm extra mondstuk (1,25 mm is al gemonteerd
 • Makita  / Kränzle adapter

Extra informatie

Merk

AutoGlanz

EAN nummer

6096418490445

Aansluiting Hogedruk

M22 (Kranzle en Makita Pro)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “AutoGlanz Snow Storm | Foam Cannon + Makita en Kränzle adapter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *