WO-WO kleihandschoen | Clay mitt

19,95

  • Je klei niet meer laten vallen
  • Niet meer kneden
  • Snel en gemakkelijk

Dit product is helaas nooit meer leverbaar. We hebben gelukkig een mooi alternatief voor je: Magic Clay mitt

Op voorraad

Beschrijving

  • Je klei niet meer laten vallen
  • Niet meer kneden
  • Snel en gemakkelijk

Dit product is helaas nooit meer leverbaar. We hebben gelukkig een mooi alternatief voor je: Magic Clay mitt

De WO-WO kleihandschoen is een makkelijk alternatief voor de traditionele claybar. De klei gemiddelde (medium) hardheid en laat vrijwel geen marring achter. Doordat het werkt als een washandschoen, zal de kans het laten vallen minimaal zijn. Want zeg nou zelf. Hoe vaak heb jij al een stuk klei weg kunnen gooien omdat je hem liet vallen toen je zijkant of bumper van je auto ging kleien? Wij al heel vaak.

Een makkelijk alternatief

De kleihandschoen van WO-WO kan gebruikt worden om vervuiling van de oppervlakte van de auto te verwijderen. Kleien is een belangrijke stap in het poetsproces omdat hiermee vervuiling tot in de poriën van de lak verwijderd kunnen worden. Bij deze vervuiling kun je denken aan ijzerdeeltjes, teer or harsdeeltjes of andere hardnekkige vervuiling.

Door de ideale afmetingen kun je snel vooruitgang boeken, maar kun je toch alle hoekjes en kiertjes meepakken. De naden en achterzijde is gemaakt van microvezel om er voor te zorgen dat er geen lakschade veroorzaakt kan worden in het proces.

Oppervlaktewrijving

In het kleiproces wil je oppervlaktewrijving voorkomen, hierdoor kunnen namelijk vervuilingsdeeltjes gaan schuren tussen de klei en de lak en zal de klei niet soepel over de lak gaan. Gebruik daarom altijd een glijmiddel voor het kleien of een quick detailer. De kleihandschoen kun je ook in combinatie met schoon water gebruiken. Zorg wel dat de kleihandschoen soepel over de lak blijft gaan.

Afmetingen: 15cm x 17.5cm

Extra informatie

Merk

Wo-Wo

Hoe te gebruiken?

Lees in onze blog waarom en hoe je je auto moet kleien

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WO-WO kleihandschoen | Clay mitt” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *